Ne dorim să fiți pe deplin mulțumit de produsele achiziționare online prin SENERA PHARMA MEDICAL S.A. Dacă apar probleme, puteți returna* produsele și noi vă vom înapoia contravaloarea acestora.

Dreptul și termenul legal de retragere
Termenul exercitării dreptului legal de retragere
În conformitate cu articolul 9 (1) din Ordonanță de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, Cumpărătorul are la dispoziție un termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data la care Cumpărătorul sau o parte tertă, alta decât transportatorul, indicata de Cumpărător, intra în posesia fizica a produselor, pentru a-și exercita dreptul legal de retragere, fară a fi obligat să-și motiveze decizia.

Modalitățile de exercitare a dreptului legal de retragere
Cumpărătorul sau, după caz, destinatarul Comenzii, pentru a-și exercita dreptul de retragere, trebuie să informeze expres SENERA PHARMA MEDICAL SA la următoarele date de contact: SENERA PHARMA MEDICAL S.A., Satu Mare, str. Corneliu Coposu nr.2, ap.55, telefon: 0748 132 135, e-mail: office@sanatateapiciorului.ro, cu privire la decizia să de a se retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin poșta, fax sau e-mail.
Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient că Cumpărătorul să trimiță comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

→ Returul INTEGRAL sau PARȚIAL se face prin trimiterea unei solicitări prin e-mail la adresa office@sanatateapiciorului.ro sau la telefon 0748 132 135.
→ Veți primi din partea unui operator indicațiile necesare (confirmarea acceptării returului conform condițiilor afișate pe site, modalitatea de returnare, adresa pentru retur, notificările cu privire la returul sumei achitate etc.) pentru efectuarea returului (primiți răspuns la e-mail-ul trimis, va rugăm să verificați și folderul spam al e-mailu-lui dvs.)
→ SENERA PHARMA MEDICAL S.A. va înapoia contravaloarea produselor returnate (folosind aceeași modalitate de plată, precum cea utilizată de consumator pentru tranzacţia iniţială) în cel mult 14 zile de la data denunțării în scris a contractului, suma înapoiată conținând taxa de transport doar în cazul returului integral.

RETUR INTEGRAL – În cazul în care clientul returnează toată precomanda, SENERA PHARMA MEDICAL S.A. va returna contravaloarea produselor precomandate și a costului de transport pentru expedierea coletului. Atenție, costul de transport pentru returul produselor către SENERA va fi suportat de clientul care a solicitat returul.

RETUR PARȚIAL – În cazul în care clientul returnează parțial și păstrează unul sau mai multe produse, SENERA PHARMA MEDICAL S.A. va returna numai contravaloarea produselor pe care clientul dorește să le returneze, fără să returneze taxa de transport pentu expediție. Atenție, și în cazul acesta, taxa de transport pentru returnarea produselor este suportată de client.

Produsele exceptate de la exercitarea dreptului legal de retragere
În conformitate cu articolul 16 din Ordonanță de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, dreptul de retragere nu poate fi exercitat pentru Comenzile calendaristice care se refera la:
– furnizarea de bunuri care au fost desigilate după livrare, care nu mai pot fi returnate din motive de igiena sau protecție a sănătății;
– furnizarea de bunuri confecționate potrivit specificațiilor consumatorului sau evident personalizate.
Prin urmare, Cumpărătorul ia la cunoștință faptul că nu se va putea prevala de dreptul sau legal de retragere cu privire la produsele desigilate de el, a căror nouă comercializare de către SENERA PHARMA MEDICAL S.A. ar putea prezenta riscuri din motive de igienă sau de protecție a sănătății pentru consumatori.

Consecințele exercitării dreptului legal de retragere
În situația în care produsele pot face obiectul dreptului legal de retragere, Cumpărătorul care își exercita dreptul de retragere în condițiile prevăzute de prezentul articol cu privire la termenele și modalitățile de returnare a produselor, vă putea obține rambursarea contravalorii produselor returnate, precum și cheltuielile de expediere aferente Comenzii.
Cumpărătorului sau destinatarului Comenzii care își exercita dreptul legal de retragere în condițiile prevăzute de prezentul articol cu privire la termenele și modalitățile de returnare a Produselor, i se vor rambursa toate sumele achitate către SENERA PHARMA MEDICAL S.A. cu titlu de plata pentru comanda cu privire la care s-a exercitat dreptul de retragere, cu excepția costurilor livrării, fară întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data la care SENERA PHARMA MEDICAL S.A. este corespunzător notificată cu privire la decizia de retragere din prezentul Contract.
În temeiul art. 13 (2) din Ordonanță de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, Consumatorul înțelege și își da în mod expres consimțământul că rambursarea sumelor să se efectueze exclusiv prin transfer bancar, sens în care se obligă să furnizeze SENERA PHARMA MEDICAL S.A. datele unui cont bancar pentru transferul sumelor. În orice caz, Consumatorului nu i se vor percepe comisioane că urmare a unei astfel de rambursări.
SENERA PHARMA MEDICAL S.A. are dreptul de a amână rambursarea până la data la care primește înapoi produsele. Produsele returnate vor fi expediate de Cumpărător către SENERA PHARMA MEDICAL S.A. sediu social: Satu Mare, str. Corneliu Coposu nr.2, ap.55.
Cumpărătorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționarii produselor.

Cheltuieli
În conformitate cu articolul 14 (2) din Ordonanță de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de Cumpărător. Prin excepție, în cazurile de neconcordanță între produsele livrate și Comandă, cheltuielile de returnare vor fi suportate de către SENERA PHARMA MEDICAL S.A.

Dispoziții generale aplicabile returului produselor
Este obligatoriu că produsele să fie returnate către SENERA PHARMA MEDICAL S.A. într-o stare care să permită repunerea lor la vânzare, cel mai târziu, după caz, în termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data la care Cumpărătorul sau o parte tertă, alta decât transportatorul, indicata de Cumpărător, intra în posesia fizica a produselor.

Retururile de produse trimise după expirarea acestui termen nu sunt acceptate.

În plus, produsele vor fi însoțite de numărul de Comanda, menționat fie pe Bonul de Retur, transmis împreună cu produsele livrate, semnat de Cumpărător sau destinatarul Comenzii, fie pe orice alt document. Cumpărătorul și destinatarul Comenzii, daca acesta diferă de Cumpărător, sunt informați despre faptul că utilizarea Bonului de Retur facilitează prelucrarea returului de către SENERA PHARMA MEDICAL S.A.
Cumpărătorul sau destinatarul Comenzii, daca acesta diferă de Cumpărător, este așadar rugat să utilizeze Bonul de Retur.

În situația în care Cumpărătorul a beneficiat pe Site de o oferta speciala, care îi permitea, în anumite condiții, să achiziționeze unul sau mai multe produse ofertate în schimbul Comenzii sale sau să beneficieze fară cost suplimentar de diferite eșantioane promoționale, se va considera că prin exercitarea dreptului sau de retragere acesta din urma nu mai este eligibil pentru a beneficia de respectiva ofertă sau de respectivele eșantioane. Cumpărătorul va trebui să restituie produsul (produsele) pe care dorește să îl/le returneze doar împreună cu eșantioanele primite respectiv produsul (produsele) achiziționate la oferta în schimbul Comenzii produsului/produselor returnat(e), astfel încât SENERA PHARMA MEDICAL S.A. să poată da curs cererii sale de retragere.

Cumpărătorul vă fi răspunzător pentru diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și, după caz, a funcționarii produselor.

Main Menu